Snabbmat på Chick-fil-A

Ett bra snabbmatställe i USA för de som vill ha en god sallad och undvika kolhydrater Chick – fil – A. Deras restauranger finns nästan överallt och är lätta att hitta. Har ätit av deras sallader några gånger nu och de är bra på det sättet att det lätt går att ändra om man vill lägga till eller ta bort vissa ingredienser. Hittills så har jag alltid kommit på att jag borde ha tagit ett foto på salladen när jag ätit upp hälften, så bilden av salladen är från nätet från deras egen hemsida. Tyvärr så innehåller alla deras dressingar socker så om du vill lägga till fett så är det bättre att be om ost.

Det går lätt att kolla ingredienserna på deras hemsida, och listan för varje dressing är suspekt lång. Hittills har jag bara ätit deras “Grilled market sallad, som smakat “fräscht” då ingredienserna är färska och nylagade. Dock så innehåller den salladen bär (blåbär och jordgubbar) och äpplen, men det går att be de att göra en utan, eller om man pillar bort det man inte äter själv. Jag har dock tillåtit mig att äta blåbär och jordgubbar till viss del under sommaren.

Menyn i övrigt ser ut som på Mc Donalds men med kycklingburgare, nuggets m.m. Har nu velat testa The cheesecake factory ett tag men det har inte blivit av än. Men där verkar det finnas bra mat för LCHF:are också, i form av omeletter bland annat. Kanske hinner göra det innan jag åker hem, vilket är om exakt en vecka.

Snabbmat på Chick-file-A

2018-08-07T18:24:27+00:00

Lämna en kommentar

VEM JAG ÄR?

Det undrar jag med ibland. Men är nog en nyfiken människa som samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet tillsammans med min familj, även brottas med mina tankar kring existensiella frågor.

KALENDER

januari 2019
M T O T F L S
« Aug    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031