• Middag på Texas Roadhouse

Middag på Texas Roadhouse

För någon dag sen var vi och åt på Texas roadhouse som har restauranger över hela USA. Det är makens favoritrestaurang här då han älskar deras biffar. Vi fick vänta ca 20 minuter på att få ett bord och satt i deras väntrum som var utrustad med en stor tunna med jordnötter för de som ville ha. Skalen kastas sen på cowboyvis på golvet.

Här är det förövrigt superlätt att äta LCHF. Man beställer bara vilka sidorätter man vill ha till sin huvudrätt, och det ingår två stycken. De är duktiga på att tillaga biffar, men jag var inte alls sugen på rött kött, så jag testade deras lax istället. Till det beställde jag “fresh vegetables” som var broccoli och kokta morötter och “green beans”. Blev positivt överraskad då jag fick skirat smör till. Syndade med en Diet coke, då jag inte var sugen på klorvatten. Har beställt vatten några gånger ute men har ibland fått kranvatten som smakar swimming pool (vilket jag tycker att kranvatten smakar här). Bra att veta om man är törstig är att det är fri påfyllning av så mycket man vill av alkoholfria drycker, med risk att man dricker sig mätt.

2018-08-06T23:53:28+00:00

Lämna en kommentar

VEM JAG ÄR?

Det undrar jag med ibland. Men är nog en nyfiken människa som samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet tillsammans med min familj, även brottas med mina tankar kring existensiella frågor.

KALENDER

april 2019
M T O T F L S
« Aug    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930