Dags att damma av bloggen

Dags att damma av bloggen

Det var ett tag sen jag bloggade sist. Det beror till största delen på att efter jag skrivit klart min magisteruppsats i början av 2017, hade jag lust att kasta ut datorn genom fönstret. Kände mig helt dränerad och uttömd som en urvriden trasa. Som om examinatorn bokstavligen vred ut varje tanke och varje ord som fanns inne i hjärnan. Men ekonomisk som jag är gömde jag istället min bärbara dator i en gammal kista här hemma för att slippa se den. Sen kom nytt jobb och nytt yrke som tagit mycket tid och kraft att sätta sig in i. Men nu är det dags att damma av bloggen känner jag. Precis som efter att man fött barn så glömmer man smärtan och är villig att ge sig in i det igen. Som tur är så är det roligare att skriva här än på en magisteruppsats. Så i jämförelse där uppsatsen är som att föda barn så är att skriva här mer som att göra nummer två. Förlösande och trevligt för det mesta, beroende på innehållet.

Idag är sista dagen på semestern innan det är dags att komma igång och få rutiner igen. Vilket är ganska skönt på ett sätt.  Kommer lite längre fram göra ett inlägg om när jag och familjen var i Florida i början på semestern. Har massor med härliga bilder därifrån som skulle vara roligt att kunna lägga upp här. Bland annat från Walt Disney word som vi besökte.

Efter hemkomsten från Florida så har vi mestadels shoppat. Så nu ser jag fram emot att få hem diverse saker som vi inhandlat. Utan bil som vi varit utan sen början av sommaren så har vi haft svårt att ta oss iväg på så mycket. Men vi har i brist på fordon upptäckt hur smidigt det är att köpa mat och apoteksprodukter via nätet. Det är mycket tid som sparas in genom att sköta sådant hemifrån och få det hemkört till dörren. Men det ska bli skönt när vi har en bil igen vilket är nu på fredag som kommer. Nu ska resten av kvällen gå till att börja ställa om semesterhjärnan till jobbhjärna igen. Men även att ta ett bad tillsammans med en av badbomberna som jag köpte i USA på Bath and body works (en favoritaffär för mig). Min make som är dyslektiker kan inte uttala affärens namn vilket är lite gulligt.

Välkommen tillbaka till min blogg till både dig och mig.

 

2018-08-12T19:31:43+00:00

Lämna en kommentar

VEM JAG ÄR?

Det undrar jag med ibland. Men är nog en nyfiken människa som samtidigt som jag försöker få ut det mesta av livet tillsammans med min familj, även brottas med mina tankar kring existensiella frågor.

KALENDER

maj 2019
M T O T F L S
« Aug    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031